Menu
Voor kritische fijnproevers die houden van chocolade en zoet
Een smakelijke attentie of stijlvol relatiegeschenk?

Smakelijke relatiegeschenken

Voor bedrijven is het niet eenvoudig om elk jaar met een origineel relatiegeschenk voor de dag te komen. ‘t Soete werkt volgens jouw wensen een passend relatiegeschenk of een smakelijke attentie uit. Enkele pralines in een doosje als attentie op een beurs of een uitgebreid relatiegeschenk als complete verwennerij? Iedere personalisatie met jouw logo of bedrijfsnaam is mogelijk, zowel voor de verpakking … tot en met de pralines toe. Bekijk ook zeker onze kant-en-klare geschenkpakketten.

Bedrukte pralines

Een bedrukte praline met jouw logo?
Het kan!

’t Soete heeft een bijzondere techniek waarbij we op een praline een veelkleurig logo of bedrijfsnaam haarscherp kunnen aanbrengen. Ook de bijpassende doosjes kunnen we naar wens bedrukken.

Bestaat er een betere manier om jouw bedrijf of organisatie te verbinden met een goed gevoel dan een kraakverse praline?

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Gepersonaliseerde relatiegeschenken op maat

Wij staan open voor elke vraag. Specifieke vormen, smaken, bedrukkingen, verpakkingen,… Wanneer het technisch kan, voeren wij het graag voor je uit.

Uiteraard staan onze specialiteiten – pralines, zoete delicatessen of chocoladespecialiteiten – steeds centraal.

Kant-en-klare geschenkpakketten …

Ook voor bedrijven bieden onze kant-en-klare geschenkpakketten heel wat mogelijkheden. Voor elk gelegenheid hebben we een geschenkpakket met specifieke lekkernijen in stijlvolle verpakkingen. Sommige van onze geschenkpakketten kan je ook online bestellen en laten afleveren waar je maar wenst.

Voor andere pakketten is dat wegens het risico op beschadiging niet mogelijk.
Deze kan je afhalen in onze winkel in Mol.