Menu

Over ons

Kritische fijnproevers voor kritische fijnproevers

’t Soete is het levenswerk en de passie van zoetebekken Stef Cools en Leentje Jansens. Na eerdere succesvolle ervaringen in de horeca maakten ze in 2001 van hun hobby hun beroep. Stef behaalde zijn diploma van chocolatier in de Hotelschool in Hasselt.
Winkel 't Soete

Begrip in Mol en omstreken

De afgelopen jaren groeide chocolaterie ’t Soete uit tot een begrip in Mol en omstreken. Talrijke trouwe klanten rijden vele kilometers voor de huisgemaakte pralines, de streng geselecteerde zoete delicatessen of de verrassende cadeaupakketten. Als kritische fijnproevers staan Stef en Leentje persoonlijk garant voor de kwaliteit en versheid van hun producten.

Kersverse mama’s en bedrijven extra verwennen

’t Soete zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om zijn klanten extra te verwennen. Zo kreeg de winkel een uitbreiding met een toonzaal op de eerste verdieping. Daar vind je ons assortiment doopsuiker, doosjes en geboortekaartjes. Ook stellen we er een aantal voorbeelden tentoon van onze gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Naast de vele particuliere klanten rekenen tal van bedrijven op ’t Soete voor originele en smakelijke attenties of uitgebreide relatiegeschenken. Alles is bespreekbaar!