Menu
Pralines en chocoladeproducten als cadeau of om jezelf heerlijk te verwennen
Heerlijke cadeautjes … of verwen jezelf

Chocolaterie zoete delicatessen

In chocolaterie ’t Soete geniet je met alle zintuigen. De heerlijke geur van warme chocolade waait je toe vanuit het achterliggende atelier. Onze kraakverse pralines liggen te pronken in de toonbank.

De sfeervolle decoratie van onze winkel past mooi bij de tijd van het jaar. Elke gelegenheid is goed om langs te komen. Zoek je een cadeautje of attentie voor een speciale gelegenheid of wil je jezelf eens heerlijk verwennen?

We laten je graag proeven zodat je zeker naar huis gaat met wat je écht lekker vindt…


Elke praline wordt met de hand gemaakt

Verse pralines uit eigen chocolaterie

Chocolatiers Stef en Niels maken alle pralines zelf. De pralines verhuizen rechtstreeks vanuit het atelier naar de toonbank in de winkel. Zo bent u zeker van de absolute kwaliteit en versheid.

Meester-chocolatier Stef experimenteert, werkt nieuwe recepten uit en stelt zijn jongste creaties helemaal op punt. Rechterhand Niels neemt vakkundig de productie op zich. Elke praline wordt met de hand gemaakt, telkens beginnend met het smelten van de Belgische chocolade van Barry Callebaut.

Een selectie zoete delicatessen

De beste zoete delicatessen en dragees

Ons gamma van zelfgemaakte pralines vullen we aan met streng geselecteerde zoete delicatessen. Heerlijk voor bij de koffie of … gewoon zomaar als tussendoortje.

Als kritische fijnproever staat Stef persoonlijk garant voor de geselecteerde zoete delicatessen. Hij proeft, vergelijkt, keurt,… totdat hij de allerbeste dragees gevonden heeft. Voor klanten van ’t Soete is alleen het beste goed genoeg.

Verse thee voor de liefhebbers

Koffie, thee én accessoires

Liefhebbers van verse thee komen bij ’t Soete ruimschoots aan hun trekken. Op elk moment hebben we meer dan 50 soorten thee op het schap.

Ook ons assortiment koffie mag meer dan gezien worden. Bij koffie en thee horen uiteraard de nodige versnaperingen, snoepertjes en koekjes.

Op zoek naar een stijlvolle koffiepot of een compleet theeservies? Naast de thee of koffie zelf hebben we alle bijpassende accessoires.

Een cadeau voor elk gepast moment

Op elk moment het juiste cadeau

Op elk moment van het jaar en voor elke gelegenheid vind je bij ’t Soete een smakelijke attentie of passend cadeau. Elk cadeautje pakken we stijlvol in.

Voor bijzondere gelegenheden steken onze chocolatiers Stef en Niels graag een tandje bij met passende creaties.

Op volgende momenten hebben we een aangepast aanbod aan attenties, pralines, chocolade of snoepertjes: Kerstmis en Nieuwjaar, Valentijn, Vaderdag, Secretaressedag, Pasen, Communie, Moederdag, einde schooljaar, Sinterklaas,…

Kant-en-klare geschenkpakketten …

of à la minute gemaakt

Een smaakvol geschenkpakket moet 100% passen bij de smaak van de gelukkige ontvanger, zo vinden wij althans. Daarom bieden we naast onze kant-en-klare geschenkpakketten ook de mogelijkheid om à la minute een pakket samen te stellen.

Pralines, snoepertjes, dragees, chocoladespecialiteiten, koffie, thee, … maar ook wijn of porto. Alles kan! Voor de afwerking heb je de keuze uit een eenmalig te gebruiken verpakking of een verpakking met meerwaarde, zoals een ovenschotel, tapasschoteltjes, koelemmer of dienblad.

Sommige van onze geschenkpakketten kan je ook online bestellen en thuis laten afleveren. Voor andere pakketten is dat wegens het risico op beschadiging niet mogelijk.

Deze kan je afhalen in onze winkel in Mol.